Privatlivspolitik

Senest revideret den 24. marts 2019 kl. 07:20

Hvem er jeg

Min webstedsadresse er: https://nowplaying.dk.

Min kontaktinformation

  • MICHAEL ALØ-NIELSEN
  • GILLESAGER 56, 2. LEJL. 4
  • 2605 BRØNDBY
  • Telefon: 31 56 89 10
  • Email: michael@nowplaying.dk

Hvilke personlige data jeg indsamler og hvorfor jeg indsamler det

Kommentarer

  • Når besøgende skriver kommentarer på webstedet, indsamler jeg de data, som vises i kommentarformularen, og også den besøgendes IP-adresse og browserens user agent string for at hjælpe med at opdage spam.
  • En anonymiseret streng som er oprettet ud fra din e-mailadresse (også kaldet et hash), kan leveres til Gravatar tjenesten for at se om du bruger denne. Gravatar tjenestens privatlivspolitik er tilgængelig her: https://automattic.com/privacy/. Efter godkendelse af din kommentar, vil dit profilbillede være synligt for offentligheden sammen med din kommentar.

Medier

  • Hvis du uploader billeder til webstedet, så bør du undlade at uploade billeder med indlejrede lokalitetsdata (EXIF GPS) inkluderet. Besøgende på webstedet kan downloade og udtrække alle lokalitetsdata fra billeder på webstedet.

Kontaktformularer

  • Som standard, har WordPress ikke en kontaktformular. Hvis du bruger et kontaktformular-plugin, så brug denne undersektion til at meddele hvilke personlige data der opsamles, når nogen indsender en kontaktformular, og hvor længe du beholder det. For eksempel kan du meddele, at du beholder kontaktformularindsendelser i en bestemt periode til brug ved kundeservice, men at du ikke bruger den indsendte information til markedsføring.

 

Under Vedligeholdelse

Cookies

  • Hvis du skriver en kommentar på mit websted, kan du vælge at gemme dit navn, e-mailadresse og websted i cookies. Disse er til din bekvemmeligehed, så du ikke skal udfylde dine oplysninger igen, når du skriver endnu en kommentar. Disse cookies vil holde i et år.
  • Hvis du har en konto, og du logger ind på dette websted, vil jeg opsætte en midlertidig cookie for at afgøre om din browser accpeterer cookies. Denne cookie indeholder ikke nogen personlige data og fjernes, når du lukker browseren.
  • Når du logger ind, vil jeg opsætte en række cookies og gemme din logininformation og dine valg af skærmvisning. Login cookies holder i to dage, og skærmvalg cookies holder i et år. Hvis du vælger "Husk mig", vil dit login holde i to uger. Hvis du logger ud af din konto, vil login cookierne forsvinde.
  • Hvis du redigerer eller udgiver en artikel, vil en yderligere cookie blive gemt i din browser. Denne cookie indeholder ikke nogle personlige data og opgiver simpelthen indlægsID på den artikel, du lige har redigeret. Den udløber efter 1 dag.

Indlejret indhold fra andre websteder

  • Artikler på dette websted kan indeholde indlejret indhold (f.eks. videoer, billeder, artikler osv.). Indlejret indhold fra andre websteder opfører sig på nøjagtig samme måde, som hvis den besøgende har besøgt det andet websted.
  • Disse websteder indsamler måske data om dig, bruger cookies, indlejrer ekstra tredjeparts sporing, og overvåger din interaktion med dette indlejrede indhold, heriblandt at spore din interaktion med indlejret indhold, hvis du har en konto og er logget ind på det websted.

Analytics

Hvem jeg deler dine data med

  • Personoplysninger afgives aldrig til tredjepart, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke hertil, og jeg indsamler ikke personoplysninger, uden at du selv har givet mig disse oplysninger ved registrering, køb eller deltagelse i en undersøgelse m.v. Du afgiver dine personlige oplysninger på eget ansvar. Personoplysninger bruges til at gennemføre det køb eller den service, som oplysningerne er indsamlet i forbindelse med.

Hvor længe jeg gemmer dine data

  • Hvis du skriver en kommentar, så bliver kommentarer og dens metadata bevaret på ubestemt tid. Dette er så jeg kan genkende og godkende enhver opfølgende kommentar automatisk i stedet for at have dem i en moderationskø.
  • For brugere som opretter sig på mit websted (om nogen), gemmer jeg også den personlige information de giver til deres brugerprofil. Alle brugere kan se, redigere, eller slette deres personlige information til enhver tid (med den undtagelse at de ikke kan ændre deres brugernavn). Webstedets administratorer kan også se og redigere den information.

Hvilke rettigheder har du over dine data

  • I det omfang, der behandles personoplysninger om dig, har du ifølge persondataloven ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, der kan henføres til dig. Såfremt det viser sig, at de oplysninger eller data, der behandles om dig, er urigtige eller vildledende, har du ret til at kræve disse berigtiget, slettet eller blokeret. Du kan til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger om dig gøres til genstand for behandling. Du kan også til enhver tid tilbagekalde dit samtykke. Du har mulighed for at klage over behandlingen af oplysninger og data vedrørende dig. Klage indgives til Datatilsynet, jf. persondatalovens § 58, stk. 1.
  • Hvis du har en konto på dette websted, eller har skrevet kommentarer, kan du bede om en eksporteret fil med de personlige data jeg har liggende om dig, heriblandt alt data, du har givet mig. Du kan også bede om, at jeg sletter alle personlige data, jeg har om dig. Dette indbefatter ikke nogen form for data, som jeg er forpligtet til at gemme af administrative, lovmæssige eller sikkerhedsmæssige grunde.

Hvor jeg sender dine data

  • Besøgendes kommentarer kan muligvis blive kontrolleret af en automatisk spam-genkendelse tjeneste.

Yderligere information

Ansvarsfraskrivelse

  • Jeg benytter mig visse steder af affiliate links, som promoverer udvalgte produkter. Det betyder at hvis du klikker på et af disse links og efterfølgende benytter dig af det tilbud som linket tilbyder, vil jeg modtage en lille procentdel i kommission for at have anbefalet produktet. Det betyder ikke noget for din pris, men hjælper mig til at holde mit website kørende.
  • Alle tekstbaserede affiliate links vil være mærket med et lille rødt A som vist her: [Vilkårligt affiliate link]A
  • Jeg undlader at promovere produkter, som jeg ikke kan stå inde for.