Om dette websted…

Dette websted er udsprunget af en ide som Tim Christensen fik om at lave en facebook gruppe (Spinning Vinyl), som så fik Thomas Johansen til at mene at der burde være en lignende gruppe for cd’er (Spinning Plastic). Sidenhen fik det så Kim Melchiorsen til at oprette gruppen Spinning Media hvor man ikke er begrænset af hvilket medie musikken afspilles på. Det har så fået mig til at lave min egen side hvor det kun er mig selv der bestemmer hvad der skal postes. I al respekt for ophavsmændene til de tre nævnte facebookgrupper, selvfølgelig.
NowPlaying (http://nowplaying.dk), har eksisteret i 2 måneder og 11 dage, og er en sammenlægning af (og en erstatning for) mine to tidligere domæner; spinningvinyl.dk og spinningplastic.dk, som i øvrigt begge er under afvikling / til salg. Jeg overvejede kort om jeg også skulle investere i domænet spinningmedia.dk, men lagde mig til sidst fast på nowplaying.dk.
Meningen er at NowPlaying skal være et sted man kan finde lidt musikalsk inspiration. Samtidig er det et sted jeg kan bruge til at holde en lille smule styr på mine nyanskaffelser.

Om mig…

Min person…

Mit navn er Michael Alø-Nielsen men på nettet er jeg også kendt under kælenavnet “m-alo“. Jeg er 50 år gammel, single, og bosat i Brøndbyøster på den københavnske vestegn. Jeg lider af søvnapnø i udpræget svær grad, hvilket bevirker at jeg skal sove med en såkaldt cpap-maskine med tilhørende maske, formentlig i resten af mit liv. En lidelse jeg har lært at leve med siden jeg fik diagnosen helt tilbage i 2005.

Jeg er ansat som produktions-medarbejder (glastrækker) hos Vitrex Medical A/S, og har nu været det i 10 måneder og 22 dage. Før dét, har jeg bl.a. været ansat som både postbud og postarbejder hos Post Danmark A/S (ca. 3 år), som postarbejder hos Scandinavian Distribution & Publishing Services A/S (ca. 3 år), som datastruktør hos DataScanning A/S (ca. 12 år og 6 måneder) og som maskinoperatør hos Prysmian Danmark A/S (ca. 6 år og 2 måneder).

Mine interesser…

Jeg er hvad man kunne kalde en ivrig hobby- eller amatør-fotograf, som dog i 10 år, har modtaget undervisning af en professionel reklamefotograf. Om det har haft indflydelse på mine evner til at tage gode billeder, vil jeg lade være op til dig selv at bedømme. Mine billeder kan bl.a. ses på min fotoblog eller min flickr-side.

Musik er også en af mine helt store interesser. I gennemsnit, går jeg til ca. 25-30 koncerter om året, og hvor det er muligt tager jeg kameraet med. Derudover går jeg til så mange quizzer (primært musikquizzer), som jeg overhovedet kan komme til, rundt omkring på københavnske caféer (og en enkelt i Køge!). Enten med mit eget quizhold; “Dark Horses” eller som vikar/løsgænger/satellit på andre quizhold, primært hos “Dagholdet”, “All the young dudes”, “Heavy Helle & the boys” eller “Fremtidens myter”, men har også deltaget på andre hold.

Steder du kan finde mig på nettet…

Domæner

De domæner jeg har købt brugsretten til i perioden 2000-2017, og stadig vedligeholder.

Mine domæner / websteder

alø.dkalø-nielsen.dkalo-nielsen.dkmichael.alo-nielsen.dkm-alo.dkhostet.dkfotograferet.dkvirage.dknowplaying.dk

Mine domæner som er under afvikling / til salg

live-foto.dkgrafiskdesignet.dkdark-horses.dkspinningvinyl.dkspinningplastic.dk

Sider

Andre steder på nettet, hvor jeg har en profil/blog/side eller lignende.

Mine sider / grupper på Facebook

Fotograferet.dkNow PlayingVirageGillesager 56, 2. lejl. 4

Andre sider

TumblrWordPress.com

Sociale Netværk

Nogle af de nedenfor oplistede sociale netværk bruger jeg ikke længere, men de er med for fuldstændighedens skyld. Andre bruger jeg ofte, og enkelte ligefrem dagligt.

Generelle sociale netværk

FacebookTwitterGoogle+PinterestLinkedInGravatarAbout.meMySpace

Fotorelaterede sociale netværk

FlickrInstagram500pxGuruShotsViewbugFreeImagesUnsplashPixabay

Video- & filmrelaterede sociale netværk

YouTubeVimeoImdb

Musikrelaterede sociale netværk

SpotifySoundCloudDiscogsLastFMPlaylists.netBlip.fm

Diverse sociale netværk

GoodreadsWordPress.orgCOLOURloverDribbbleGithubDiggDeviantArtFoursquare